FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Imagini
Diverse link-uri


- MEDICII ROMAR -

Medici la dispozitia dumneavoastra:

Continuare
Ginecologie
Mergeti la ginecolog si daca nu sunteti bolnava
Continuare
Ai grija de inima ta
Adreseaza-te urgent unui medic inca de la primele s

Continuare
Istoric
ISTORIC

ANUL 2000

1.ROMAR Medical Dristor Bucuresti
In luna septembrie se deschide primul sediu al Romar-ului in Bucuresti in zona Dristor , o clinica ce ofera asistenta medicala primara , peste 20 de specialitati medicale si laborator de analize medicale, dotat la standarde profesionale.

ANUL 2001

Urmare a modificarii legislatiei de Medicina Muncii ,se infiinteaza un Departament de Medicina Muncii care asigura consiliere de specialitate si derulare de contracte cu numeroase firme de stat si private.
2. ROMAR Medical Laborator Atric Bucuresti
Numarul in crestere al pacientilor a facut necesara redimensionarea si reutilarea laboratorului din Dristor , care a fost mutat intr-o noua locatie moderna.
3. ROMAR Medical Nerva Traian Bucuresti
La inceputul anului se deschide un modern centru de balneofizioterapie , dotat cu aparatura de ultima ora si care intra in contract cu casele de asigurari locale.
4.ROMAR Medical Sincai Bucuresti
Deschiderea celei de-a doua clinici Romar in Bucuresti , zona Tineretului ? Sincai , a extins reteaua din Bucuresti . Preluand standardul profesional existent, noua clinica aduce un plus in nivelul de satisfacere al cerintelor pacientilor printr-un Departament de Servicii Balneofizioterapeutice , dotat cu aparatura de ultima ora si servit de un personal specializat competent. Este alocata si o sala moderna de kinetoterapie , dedicata in special recuperarii pacientilor cu deficiente locomotorii.
5.ROMAR Medical Ploiesti
Se deschide o noua filiala Romar la Ploiesti cu un laborator modern dotat ,capabil sa satisfaca cerintele de calitate ale unui serviciu medical profesional. O serie de cabinete de consultatie ofera pacientilor servicii medicale de specialitate si o retea de medici de familie.
6.ROMAR Medical Galati Traian
Este primul centru medical Romar deschis la Galati. Clinica si laboratorul nou infiintate au capacitatea de a oferi toata gama de specialitati medicale, investigatii paraclinice si analize de laborator. Tot aici functioneaza un centru pentru servicii medicale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. In scurt timp acest sediu va fi dedicat in intregime activitatii de laborator.

ANUL 2002

7.ROMAR Medical Constanta
La Constanta se infiinteaza o noua filiala Romar, clinica cu specialitati medicale si laborator de analize medicale.
Dezvoltarea serviciilor de Medicina Muncii la nivel national a facut ca structura teritoriala a Romar-ului sa se completeze prin incheierea de parteneriate cu centre medicale din toate orasele resedinta de judet, parteneriate care permit derularea in cele mai bune conditii medicale a contractelor de servicii de securitate si sanatate in munca pentru clientii comporativi cu extindere geografica nationala.
8.ROMAR ATRIC Bucuresti ?sediu administrativ
Numarul tot mai mare de angajati ai companiei si infiintarea de tot mai multe departamente administrative a dus la necesitatea modernizarii unui sediu nou de birouri .

ANUL 2003

9.ROMAR Medical Iasi
ROMAR Medical Iasi - completeaza structura teritoriala a grupului de centre medicale Romar, asigurand furnizarea in cele mai bune conditii medicale si igienico-sanitare de servicii complete pentru zona de est a tarii. Clinica ofera si serviciile de calitate ale unui laborator performant.
10.ROMAR Medical Colentina Bucuresti
O noua clinica se deschide in Bucuresti, oferind asistenta medicala primara, consultatii de specialitate , balneofizioterapie si servicii de medicina muncii.
11.Laborator de analize Romar Colentina Bucuresti
Romar preia prin externalizare serviciile de laborator din Spitalul Clinic Colentina Bucuresti . Aici se asigura intreaga gama de servicii de laborator (hematologie, biochimie, imunologie, parazitologie, virusologie, toxicologie etc.). Este unul din primele proiecte de externalizarea a serviciilor medicale de stat si a fost monitorizat de Banca Mondiala.

ANUL 2004

Anul 2004 este un an deosebit pentru compania Romar datorita primirii Premiului de Excelenta in Afaceri de la Geneva. Aceasta distinctie a fost data pentru prima data unei companii din Romania , ea fiind atribuita pentru:? ritm de dezvoltare , finalizarea cu succes a proiectelor inovatoare in medicina privata, investitii importante in dezvoltarea resurselor umane si impact social important
12.ROMAR Medical Buzau
ROMAR Medical Buzau - asigura la un inalt grad de profesionalism gama completa a serviciilor medicale, datorita aparaturii ultramoderne si a pregatirii profesionale a personalului medical ce isi desfasoara activitatea aici. Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatura de ultima ora.
13.Laborator de analize Romar CF 2 Bucuresti
In cadrul Spitalului General CF 2, Romar Medical preia laboratorul de analize medicale printr-un contract de asociere in participatiune,extinzand astfel capacitatea de lucru pentru analizele de laborator si furnizand rezultatele analizelor in timp optim.
14.ROMAR Medical Imagistica CF 2 Bucuresti
In cadrul Spitalului General CF 2, Romar Medical preia sectia de imagistica medicala, dotata cu aparatura de ultima ora, efectuand investigatii precum: computer tomografie, angiografie, mamografie, RMN, radiografie,ecografie, etc.
15.Laborator de analize medicale si de anatomopatologie ROMAR Medical NASTA Bucuresti
Preluarea laboratorului Institutului de pneumoftiziologie Marius Nasta a fost completata si de preluarea sectiei de anatomopatologie .Astfel apare primul laborator privat de anatomie patologica din tara , Romar Medical completand gama analizelor de laborator efectuate prin servicii de inalta specializare .
16.Romar Medical Sidex Galati
Odata cu contractarea serviciilor de medicina muncii de la Combinatul Sidex Galati , Romar preia ,doteaza si modernizeaza intreaga retea medicala a combinatului , formata dintr-o policlinica, serviciu de radiologie , sapte cabinete medicale si un serviciu de urgenta cu permanenta medicala si transport medical cu ambulante tip C . Urmeaza la scurt timp si preluarea asistentei medicale pentru celelalte filiale ale combinatului:
17.Romar Medical Sidex Iasi ?clinica medicala
18.Romar Medical Sidex Roman-clinica medicala si serviciu de urgenta cu permanenta medicala si transport medical cu ambulanta tip C
19.Romar Medical Sidex Hunedoara- clinica medicala

ANUL 2005

20.Romar Medical Polizu Bucuresti
Prin concesiunea corpului A din cadrul Spitalului Polizu, Bucuresti, Romar Medical incheie cercul asistentei medicale, incepand un proiect de asistenta medicala tertiara.
21.ROMAR Medical Craiova
Romar Medical preia si modernizeaza la Spitalul CF Craiova un laborator performant de analize, raspunzand astfel cererii tot mai mari din aceasta zona.
22.ROMAR Medical Pitesti
Un nou laborator de analize va completa dezvoltarea teritoriala a Romar Medical, in cadrul Spitalului CF local .
23.ROMAR Medical Carnabel Galati
Succesul clinicii Romar Medical Traian ne-a determinat sa ne extindem, oferind aceleasi servicii de calitate si in noua clinica, Romar Medical Carnabel.Cu o arhitectura si interioare clasice , clinica ofera asistenta medicala primara si consultatii de specialitate, analize de laborator si servicii de medicina muncii.
24.Romar Medical Otelul Rosu
Contractul cu Ducteel Steel duce si la preluarea activitatii medicale din aceasta incinta Sediul ofera in exclusivitate servicii de medicina muncii pentru clientii corporativi zonali.

ANUL 2006

25.ROMAR Medical Lupeni Galati
Cresterea numarului de clienti corporativi din regiune ne-a determinat sa deschidem o clinica dedicata in exclusivitate derularii acestor contracte . Tot aici s-a implementat si un sistem modern de arhivare a documentelor medicale . Sediul administrativ al regiunii se afla tot in aceasta cladire .
26.ROMAR Medical Tineretului Bucuresti - sediu administrativ
Compania isi muta sediul administrativ din Atric in Tineretului , odata cu extinderea activitatii departamentelor de profil.
27.ROMAR Medical Iancului Bucuresti -laborator
Acest sediu este dedicat in exclusivitate unui modern laborator medical care ofera o gama completa de servicii de profil.

ANUL 2007

28.ROMAR EVOLUTION MED Bucuresti
La inceputul anului se ia decizia preluarii integrale a actionariatului companiei EVOLUTION MED , cu un centru de radiologie imagistica si cardiologie si un spital in constructie . In scurt timp de la preluare se deschide si un modern laborator de analize medicale.
29.ROMAR Medical Brigadierilor Galati
Deschiderea sediului din Brigadierilor a dus la extinderea serviciilor si investigatiilor medicale oferite de Romar catre populatia din Galati. Tot aici se deschide si un modern centru de psihologie ocupationala.
30.ROMAR Medical Salcamilor Timisoara
Este primul sediu deschis in zona Timisoara. Clinica cuprinde servicii medicale si un laborator performant de analize medicale.
31.ROMAR Medical Braila
Situata in zona centrala , clinica ofera pacientilor consultatii de specialitate si investigatii medicale.

ANUL 2008

32.ROMAR Medical Popa Sapca Timisoara
Situat intr-o zona foarte cunoscuta localnicilor ,al doilea sediu din Timisoara ofera consultatii si investigatii de specialitate.
33.ROMAR Medical Panduri Bucuresti
Romar se extinde intr-o zona noua din Bucuresti , printr-o moderna clinica si un laborator de analize medicale. Tot aici functioneaza un modern centru de optica medicala.
34.ROMAR Medical Panduri Bucuresti ? sediu administrativ
Extinderea companiei duce la necesitatea unui nou sediu administrativ , spatios si modern utilat. Tot aici functioneaza un centru de arhivare a documentatiei medicale si un modern centru de call-center , servicii care deservesc toata reteaua nationala a companiei.
35.ROMAR BIOVIT Medical Targoviste
Romar devine co-actionar in compania Biovit si deschide o clinica si un laborator de analize medicale in Targoviste.
36.Romar Medical Rovinari-Targul Jiu
Contactarea unor clienti importanti in aceasta zona a impus un sediu local pentru consultatii de medicina muncii si permanenta medicala.

ANUL 2009

Contractarea serviciilor de medicina muncii catre clientul Carrefour , a dus si la preluarea asistentei medicale din sediile clientului .Apar astfel:
37.ROMAR Medical -Carrefour Titan Bucuresti
38.ROMAR Medical - Carrefour Baneasa Bucuresti
39.Romar Medical -Carrefour Vitan Bucuresti
40.Romar Medical - Carrefour Orhideea Bucuresti
41.Romar Medical - Carrefour Unirea Bucuresti
42.Romar Medical - Carrefour Colentina Bucuresti
43.Romar Medical - Carrefour Militari Bucuresti
44.Romar Medical - Carrefour Brasov
45.Romar Medical - Carrefour Constanta
46.Romar Medical - Carrefour Era Iasi
47.Romar Medical - Carrefour Felicia Iasi
48.Laborator de genetica medicala Panduri Bucuresti
Parte a laboratorului de analize medicale din Panduri ,departamentul nou creat poate efectua cele mai complete analize genetice din tara , oferind investigatii speciale in domeniul citogeneticii si geneticii moleculare.

ANUL 2010

Contractarea serviciilor de medicina muncii catre clientul Grupul Rompetrol , a dus si la preluarea permanentei medicale din sediile clientului si la oferirea serviciilor de urgenta si transport medical cu ambulanta tip C .Apar astfel:
49.Romar Medical Vega Ploiesti
50.Romar Medical Petromidia Navodari